неделя, 3 юли 2011 г.

Концепция на СТАЛКИНГА

Не забравяйте, че всички се намираме в ада, захва­нати в мрежата на съня на планетата.
Сталкингът ни помага да стигнем до осъзнаването, да променим нашето съновидение и да излезем от обя­тията на съня. Сталкерът в нашата душа ни помага да прекратим кошмара и да се доближим до изхода на ада.
В традиционното състояние на съзнанието ние жи­веем с убеждението, че сме дошли на този свят, за да страдаме цял живот.
Преживяваме един кошмарен сън, а паметта ни е слаба. Почти не можем да си припомним какво е било вчера. Струва ни се, че познаваме себе си до мозъка на костите, а истината е точно обратната.
Цялата вчерашна нощ аз прекарах в съновидение за Силата, но въобще не го помня. Знам само, че сънят е бил за Силата.
В моята памет се е съхранило нещо за тези времена, когато аз, осемгодишно момче, се учех в първи клас, но въобще не помня, какво правех и говорех тогава. Нас ни заслепяват илюзиите. Ние живеем в лъжливо обкръжение, пораждащо амнезия. В мен самия има много неща, които не помня. Така е и с всеки от вас.

КОНЦЕПЦИЯ:

1.  Ние се раждаме в този свят с определен запас от енергия, която се съдържа в оплодената яйцеклетка. Яйцеклетката включва в себе си нашето тяло и цялата обкръжаваща го духовна енергия.
2.  Физическото тяло ни е дадено по рождение, а след появяването на света ние развиваме и менталнотяло. И макар новороденото дете да няма разум, него­вата душа дава мощен знак, че съществува.
3.  Когато растем, черпим енергия от външния свят. Трябва да захранваме нашите различни тела с различ­ни видове енергия. На физическото тяло му е нужна храна, но това не е единствената енергия, необходима за нашето израстване. Ние сме подобни на живо съ­щество, което трябва да израсте от някакъв плод, дру­го същество използва този плод за храна. Нашият плод е нашето съзнание. Всеки вид енергия носи съзнание, но човешкото съзнание е особено и рязко се отличава от съзнанието на другите същества и в тази, и в други­те реалности. Нашето човешко съзнание носи знание.
4.  Умът ни създава енергия. Колективният ум при­нуждава нашия индивидуален ум да създава енергия. Страхът приучва нашият ум да сънува
5.  Разумът свързва нашето вътрешно съновидение с външния сън на планетата. Разумът носи свое собстве­но, особено съзнание, което няма общо със съзнанието на тялото, ума, душата или на някоя друга енергийна система в човека.
6.  Съзнанието расте с израстването на личността. Умът подкрепя нашето чувство за собствена значи­мост, което ражда в нас лъжлив образ, лъжлива предс­тава за себе си. От този лъжлив образ се ражда плодът на нашето съзнание. И ние откриваме за себе си всич­ки проявления на ума, носещи свое особено съзнание.
7.  Умът има огромен запас от енергия. Нашите енергийни запаси се захранват от много други орга­нични и неорганични системи, които обитават нива, близки до човешкото съзнание.
8. Черпим енергия за нашия ум или от другите хора или от съновидението на планета. Съновидението на планетата ни дава на заем от своята енергия, но по-късно изисква връщане на заетата енергия във вид на краен продукт - нашето съзнание. Съновидението на планетата инвестира енергия в нашето нарастващо съзнание, но за сметка на това иска да получи плода. Това прилича на посев на семена за сметка на получе­ния урожай.
9.  За съновидението на планетата и други обкръжа­ващи я енергийни системи, човешкото съзнание има огромна ценност. С това се обяснява, защо хората на света са такова множество.
10.   Съновидението на планетата се разплаща за разрушителността на човешкото съзнание. В опреде­лен момент човешкото съзнание излиза от контрол. И тогава други енергийни системи започват да отговарят за възпроизводството на човешкия род. Днес всички осъзнаваме, че човешкото съзнание прилича на тумор, с когото няма кой да се справи, освен самият човек. А ние не спираме да унищожаваме нашата планета. Крайно време е човек да осъзнае, че плодовете на не­говото съзнание са толкова големи, че са в състояние да доведат до излишък от енергия.
11.  Около себе си виждаме едно огромно живо съ­щество - съновидението на планетата - което принуждава хората да се вгледат в себе си. Човечеството се блъска в капана на реалността, измъкването от ко­гото не е много просто. Между човека и съновидението на планетата съществува своеобразна форма на симбиоза.
Съновидението на планетата дава енергия за развитието на човека, но цената е много висока - отсъствие на свобода. Хората на малката планета Земя живеят в робство.
12. Няма изход и в смъртта. Тялото умира, но душа­та продължава да живее и може отново да попадне в мрежата на енергийната система на Земята. Когато тя­лото  умира,  съновидението  на планетата сграбчва частта, която му принадлежи и постепенно поглъща всички емоции, присъщи на тялото. Другите емоции остават с душата и стават част от следващото прераж­дане.
13.  С началото на новия цикъл целият процес се повтаря: черпене на енергия от съновидението на пла­нетата, израстване на съзнанието и отдаване на енер­гията на съзнанието, в подкрепа на съновидението на планетата.
Човешките души остават в капана на земния живот след смъртта дотогава, докато не овладеят изкуството на сталкинга.
При сталкинга вие контролирате своето съновиде­ние и го правите такова, каквото искате.


М.Руис

Няма коментари:

Публикуване на коментар