четвъртък, 22 март 2012 г.

ЗНАНИЯТА ЗА ЗВЕЗДИТЕ И ЛЮБОВТА


Петото измерение е светлина. 
С други думи, то е полето на целия спектър на ЕМ лъчение и ние сме включени по мистериозен начин в това поле. Когато влезем във фините полета - от 5D до 9D - плеядианците казват, че всяко от висшите измерения има свой дом в звездите и поддържа различни аспекти на земното поле. В течение на хиляди години хората са познавали реалността с помощта на митологията, историите за звездите или звездната наука. Модерният свят е изгубил тази обратна връзка, която е източникът на богатите древни традиции. Знанията за звездите са първобитният мост към висшите измерения.
Звездите са клетките на галактиките, също като клетките в нашето тяло. Звездното познание събужда отново "клетъчната памет", паметта в нашите клетки, кодирана със светлина. Ние наистина можем да почувстваме, че живеем в друго време и на друго място, като например на Плеядите или в Древен Египет. До клетъчната памет може да се достигне с разказване на приказки и това е причината някои от най-великите разказвачи на истории да пеят, да разказват напевно, да свирят на собственото си тяло като на инструмент. 
Ако не стимулираме ЕМ на нашата нервна система, спомените ни атрофират. Древните са се взирали в звездите и са се вслушвали в тяхното пеене. Изглежда, че ние сме изгубили тази нишка към Божествения разум, въпреки че това не е така. Само преди сто години Ван Гог нарисува звездите в нощното небе като въртящи се галактически спирали от светлина. Вечните записи на звездното познание се събуждат в съответствие с циклите от светлина, което се случва точно сега.
Протоните на Земята имат свои двойки в звездите, с които поддържат редовна връзка. Тези изгубени близнаци се връщат с гама лъчите. Слушаме музиката на сферите в небето. 
Не сме се изгубили и не сме изоставени, просто се събуждаме!!!!!!!!
Като лаборатория на Алциона, Земята е мястото, на което любовта може да се преживее физически. Енергията в нашето индивидуално лечебно поле е правопропорционална на любовта в сърцето ни и ние привличаме своите партньори от Плеядите, като разширяваме сърцето си. Както казват плеядианците, нашето ЕМ поле им позволява да актуализират себе си в нашия свят. Най-мощната сила, която ние, хората, излъчваме, са нашите оргазмени честоти по време на секса. Майте казват, че оргазмът на хората движи Галактическия център! Това може да ви се струва налудничаво, въпреки че като се замислим за вертикалната ос, преминаваща през измеренията, енергията, до която достигаме, е от най-чист вид. 
 Галактическият център еманира свещеното време, след това измеренията се въртят от центъра, а ние се разполагаме върху вертикалната ос. 
Най-светите Учители сочат, че можем да постигнем просветление просто като бъдем обичани. Единствената гричина да изследваме измеренията след 5D е за да разширим и разпрострем своята любов и в по-висшите изменения, което е забавно. Шестото измерение (6D) съдържа формите на 3D. 
7D събужда клетъчната памет с помощта на звука. 8D е Бог. A 9D върти циклите на времето. 
Висшите измерения свързват 5D с Божествения източник, а след това 5D излъчва тази любов надолу към по-ниските измерения. Петото измерение е центърът на вертикалната ос, така както нашето сърце е центърът на тялото. Можете да възприемете всяко едно от тези полета, като се изкачите по вертикалната ос, а другият вариант е просто да се потопите в любовта в нашия великолепен материален свят. В края на краищата, любовта е пълният честотен обхват на Вселената. Ако изберете този път, пътя на сърцето, Земята е лабиринт с пътища, достигащи до центъра и връщащи се обратно. Можете да вървите по пътищата, да се срещате с други хора и да ги обливате със своята любов, просто като разширявате своето поле. Ако вашият център е сърцето, животът е време, през което търсите други хора, които да дарите с любовта си. Единственият начин да се познае любовта, е тя да се изживее, което намесва и плеядианците. Много търсещи искат да познаят самата Вселена. Можете да го направите и вие с помощта на любовта.

из  Алхимия на деветте измерения, Барбара и Джери Клоу

Няма коментари:

Публикуване на коментар